3.2.2020

Viikon levy: PK Keränen – Serobi Songs

Soolouran aloittanut PK Keränen tahtoi selvittää osaako oikeasti ollenkaan laulaa.

Radio Helsingin Viikon levynä on Playground Music Finlandin julkaisema PK Keräsen soololevy Serobi Songs. 22-Pistepirkkojen laulaja-kitaristi PK Keränen sai idean soololevystä vuonna 2015 22-Pistepirkkojen jäätyä määrittelemättömälle tauolle. Ensimmäisen soololevyn yksi päämääristä Keräselle oli selvittää osaako hän oikeasti laulaa tai säveltää kokonaisia kappaleita itse.

Neljä vuotta kypsyneellä Serobi Songs -levyllä Keräsen kanssa operoi Dalindéo ja Ricky-Tick Big Band –yhtyeistä tunnettu jazzmuusikko Valtteri Pöyhönen. Levyä on tehty Ruotsissa tunnetun tuottaja-äänittäjä Tobias Fröbergin ja Suomessa tuottaja Johnny Lee Michaelsin kanssa.

Albumin menestynyt singlelohkaisu Let Go valittiin kansainvälisen Tanskalais-norjalaisen Mellom Oss (Between Us) -tv-sarjan musiikiksi ja se on soinut tehokkaasti Radio Helsingin aalloilla. Tällä viikolla pääsemme viimein nauttimaan Serobi Songs –levystä kokonaisuudessaan.

Kuuntele Let Go tästä: