24.1.2020

Sibafest on Äänessä Radio Helsingin taajuudella!

Sibafest käynnistyy tulevana lauantaina ja sen kunniaksi Radio Helsingissä kuullaan Aija Puurtisen luotsaamaa Äänessä-ohjelmaa.

Virittäydy Sibafestin tunnelmaan kuuntelemalla festarin taiteellisen johtajan, Aija Puurtisen Äänessä-ohjelmaa. Kaikki Äänessä-jaksot kuunneltavissa ennakkoon On-Demandina tai taajuudella 25. tammikuuta alkaen. Aija Puurtisen vieraina kuullaan Sibafestin artisteja, opiskelijoita ja tunnettuja äänenkäyttäjiä kuten Palefacea ja Rosa Liksomia.

”Odotettavissa on keskustelua äänestä ja äänen merkityksestä, millainen ääni kiehtoo laulajaa, viulistia, muusikkoa ja säveltäjää? Ohjelmassa päästää tutustumaan Sibafestin esiintyjiin – opiskelijoihin, opettajiin ja tunnettuihin artisteihin.” – Aija Puurtinen, Sibafestin taiteellinen johtaja

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian päätapahtuma Sibafest valtaa Musiikkitalon ja uudelleen avatun Pohjoisen Rautatiekadun konserttisalit 25.1.–1.2.2020. Sibafestilla äänessä ovat Sibelius-Akatemian opiskelijat, opettajat ja tunnetut artistit sekä yleisö – yhdessä ja erikseen.

Festivaalin avajaispäivänä lauantaina 25. tammikuuta Kansalaistorin yhteislaulutapahtumassa klo 17.30 lauletaan Kerkko Koskisen säveltämä Minä suojelen sinua kaikelta -kappale ja luodaan yhdessä improvisoitu äänimaisema Aija Puurtisen sekä Club for Fiven Tuukka Haapaniemen johdolla.

Katso Sibafestin ohjelmisto tästä.

Äänessä joka päivä Radio Helsingin taajuudella 25. tammikuuta – 1. helmikuuta.