20.1.2020

Viikon levy: Lasten Hautausmaa – IV

Lasten Hautausmaan IV-uutuuslevy valmistui poikkeuksellisesti koko yhtyeen voimin.

Radio Helsingin Viikon levynä soi ennakkoon perjantaina 24. tammikuuta ilmestyvä Lasten Hautausmaan neljäs pitkäsoitto IV. Vuonna 2013 perustettu Lasten Hautausmaa on laulaja Kristiina Vaaran ja kitaristi-laulaja Tuomo Mannosenluotsaama rock-yhtye.

Svart Recordsin julkaisema Lastenhautausmaan IV valmistui kiireettä yhtyeen keikkatauon aikana. Tällä kertaa kuusihenkinen bändi osallistui IV-levyn sävellys- ja sovitustyöhön, joka luo levylle aiempaa yhtenäisemmän soundin. IV on myös Lasten Hautausmaan ensimmäinen levy, joka on nauhoitettu treenikämpän sijaan oikeassa studiossa. Joensuussa SF Sound Studiossa juhannuksena purkitetulla levyllä kuuluu kuulas taianomaisuus, josta pääsemme nauttimaan tällä viikolla Radio Helsingin Viikon levynä ennakkoon.

Kuuntele Sähköisku tästä: