13.1.2020

Viikon levy: Pintandwefall –Your Stories Baby

Suomi-indien superyhtyeen uutuuslevy soi Radio Helsingissä ennakkoon.

Radio Helsingin vuoden ensimmäisenä Viikon levynä on Pintandwefall-yhtyeen perjantaina 17. tammikuuta ilmestyvä Your Stories Baby -pitkäsoitto. Pintandwefallin muodostavat monista eri yhtyeistä tunnetut virtuoosit Sanna Komi, Ninni Luhtasaari, Ringa Manner ja Iiti Yli-Harja. Yhtyeen kahden vuosikymmenen taipale sisältää kuusi pitkäsoittoa, EP-levyjä, kymmeniä musiikkivideoita sekä lukuisia keikkoja.

Solitin julkaisemalla Your Stories Baby -levyllä kuullaan aiempaa melodisempaa Pintandwefallia ja leikitellään uudenlaisissa äänimaisemissa. Risto Ylihärsilän tuottamalta levyltä on kuultu Ah-Ah-Ah ja Short Goodbye -kappaleet ja tällä viikolla saamme nauttia koko levyn annista ennakkoon.

Pintandwefall vierailee Laura Frimanin iltapäivässä 17. tammikuuta klo 13.30.

Kuuntele Ah-Ah-Ah tästä: