31.12.2019

Radio Helsinki rantautuu Tampereelle ja Ouluun!

Radio Helsinki kuuluu 1. tammikuuta 2020 alkaen FM-taajuudella Oulussa ja Tampereella. Samalla myös Helsingin taajuus muuttuu.

Vuoden 2020 alusta alkaen Radio Helsinki yhdistää kaupunkikulttuurin ja musiikin ystävät ympäri Suomen – FM-taajuuden kuuluvuusalue laajenee Tampereelle ja Ouluun ja tavoittaa noin 1,8 miljoonaa ihmistä.

”Radio Helsingin taajuuksien laajentuessa pääkaupunkiseudulta Tampereelle ja Ouluun, olemme edelleen ylpeästi kaupunkikulttuurin sanansaattaja. Tahdomme tuoda laadukkaat sisältömme ja parhaan musiikin Suomeen ja koko maailmaan, ystävien seuraan.”  – Maria Veitola  

Juhlistamme laajentumista taajuudella 12 tuntisella erikoislähetyksellä uuden vuosikymmenen ensimmäisenä päivänä 1.1.2020 klo 10.00-22.00! Lähetystä tähdittävät upeat aamujuontajamme Laura Haimila ja Niko-Pekka Mäkinen, iltapäivän Laura Friman, musiikkipäällikkömme Henri Pulkkinen ja Njassa. Kympistä kymppiin kuullaan parasta musiikkia, tavataan ystäviä, fiilistellään Radio Helsinkiä ja skoolataan kuohuvaa!

Juhlalähetyksen kulku:

10-13 Radio Helsingin aamut
13-15 Laura Friman
15-17 Henri Pulkkinen 
17-22 Njassa

Radio Helsingin FM-taajuudet ovat 1.1.2020 alkaen Helsingissä 89,7 MHz Oulussa 90,9 MHz ja Tampereella 106,8 MHz.

Oletko muualla? Voit kuunnella Radio Helsinkiä missä tahansa lataamalla Radio Helsingin mobiilisovelluksen omasta mobiilisovelluskaupastasi. 

Olet ystävien seurassa.