21.11.2019

Skidejä muistoja – Aida

Skidejä muistoja on kuusiosainen sarja, jossa artistit kertovat rakkaimpia lapsuusmuistojaan.

Toisessa osassa lavan valtaa suomipopin tulevaisuuden lupaus Aida eli Anna Halmetoja. Marraskuun alussa Eka Osa Mua -EP:nsä julkaissut Aida nousee rohkeissa kappaleissaan barrikaadeille yhteiskunnan epäkohtia, kuten vihapuhetta ja parisuhdeväkivaltaa vastaan.

Juuasta kotoisin oleva poppari keikkaili pienenä ahkerasti isänsä kanssa ja osallistui Tenavatähti-kisaan 90-luvulla. Musisoinnin ohella suorapuheinen Aida harrasti kirjeenvaihtoa poikien kanssa, ja lapsuuden kesät hän vietti pienessä tönössä Pielisen rannalla, jossa telkkariin saatiin virta auton akusta.

Kuuntele, minkä ohjelman vuoksi sorruttiin näin kyseenalaisiin keinoihin. Entä kuka oli Aidan ensi-ihastus?

Skidejä muistoja -juttusarjan on toimittanut Vilja Sorsa. Ohjelman tunnusmusiikki Kimmo Rauhanen.