20.10.2019

Viikon levy: The Hearing – Demian

The Hearingin uutuuslevy Demanian on uuden alku ja loppu jollenkin merkitykselle.

The Hearing julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa Demianin 25.10.2019, jota kuullaan Radio Helsingin Viikon levynä ennakkoon. Muun muassa Ruusut ja Pintandwefall -yhtyeistä tunnetun helsinkiläisen musiikintekijä Ringa Mannerin sooloprojekti The Hearing on julkaissut kaksi pitkäsoittoa sekä keikkaillut vuodesta 2012 lähtien Suomessa ja monissa muissa eri maissa.

Uutuuslevyään Demiania The Hearing on kuvaillut jonkin uuden alkuna ja loppuna jollekin merkitykselliselle. Levyltä on aiemmin kuultu Radio Helsingissä soineet LOVE=PRISON ja ICU ja nyt pääsemme Viikon levynä nauttimaan koko levystä ennakkoon!

The Hearing vierailee Radio Helsingin aamuissa maanantaina 21. lokakuuta klo 9.30.

Kuuntele levyn uusin singlejulkaisu ICU tästä: