20.9.2019

Laura Haimila ja Niko-Pekka Mäkinen ovat Radio Helsingin aamujen uudet aamunaamat!

Radio Helsingin aamujuontajina aloittavat mediavaikuttaja Laura Haimila ja esiintyvä taiteilija Niko-Pekka Mäkinen. Radio Helsingin aamut 23. syyskuuta alkaen joka arkiaamu klo 7-11.

Radio Helsingin aamut on ajankohtainen, uskalias ja viihteellinen ohjelma, jossa tartutaan päivän polttaviin aiheisiin rohkealla ja uteliaalla otteella. Radio Helsingin aamuissa tapaat ajankohtaisia vieraita, kuulet parasta musiikkia genrerajoista piittaamatta ja olet ystävien seurassa.

Media-ammattilainen Laura Haimila on tullut tutuksi radio NRJ:n aamu- ja iltapäiväohjelmien juontajana. Sittemmin Haimila on vaikuttanut sosiaalisessa mediassa, tubettajana sekä Yle Kioskin tuottajana. Nyt Laura tekee paluun radioon Radio Helsingin aamujen juontajana.

”Radio Helsinki on aina ollut mulle tärkeä kanava. Olen kuunnellut sitä jo useiden vuosien ajan ja siksi on unelmien täyttymys tehdä paluu radioon nimenomaan Radio Helsingissä”.  -Laura

Niko-Pekka Mäkinen on pitkän linjan esiintyjä ja viihteen sekatyöläinen, joka on niittänyt mainetta drag-artisti NikoLana, sekä tähdittää ja käsikirjoittaa supersuosittua ToosaTv-sketsisarjaa. Niko-Pekka odottaa malttamattomana ensimmäistä Radio Helsingin aamujen lähetystä.

”Radio on mulle uusi aluevaltaus, joten mahtavaa päästä ottamaan radiouran ensiaskeleet juuri Radio Helsingissä Lauran ja ystävien seurassa”. -Niko-Pekka

Radio Helsingin aamut 23. syyskuuta alkaen joka arkiaamu klo 7-11.