30.8.2019

Sunnuntait pursuavat laatumusiikista!

Sunnuntaisin 1. syyskuuta alkaen Radio Helsingissä kylvetään musiikin erikoisohjelmien parissa.

Radio Helsingin syksyn ohjelmistossa kuullaan Miia Laineen luotsaamaa Kaiken Maailman Kappaleita -uutuusohjelmaa. Lisäksi odotettu klassikko-ohjelma Jazz kiinnostaa palaa taajuudelle!

Radio Helsingin ja Savoy-teatterin Kaiken Maailman Kappaleita -ohjelmassa kahlataan läpi musiikkia jokaiselta mantereelta. Ohjelman toimittaja–juontaja Miia on musiikin suurkuluttaja, joka on pitkään työskennellyt musiikki- ja media-alalla. Miia kuljettaa ohjelmassaan etnomusikologia tietämyksellään kuulijan maailman ääriin!

Jazz kiinnostaa -ohjelman kolmikko Matti Nives, Teppo Mäkynen ja Ville Herrala keräävät levypinonsa kasaan ja suuntaavat takaisin Radio Helsinkiin tutulle ohjelmapaikalle. Luvassa jazzia laidasta laitaan sekä ajankohtaisia aiheita ja teemoja. Pysy siis taajuudella myös pyhäpäivinä!

1. syyskuuta alkaen Jazz kiinostaa 12.00 jaKaiken Maailman Kappaleita joka toinen sunnuntai 14.00.