15.8.2019

Radio Helsinki starttaa Taiteiden yön iltapäivällä!

Taiteiden yönä 15. elokuuta Laura Frimanin iltapäivää kuullaan Amos Rex -museosta. Erikoislähetyksessä vierailee mielenkiintoisia haastateltavia ja tunnelmoidaan Taiteiden yön tapahtumia.

Laura Frimanin Taiteiden yön etkot pidetään Amos Rex -museossa. Iltapäivän aikana Lauran seuraan saapuu kiinnostavia Taiteiden yö -vieraita. Muun muassa Helsinki Festivalin taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari antaa Taiteiden yöhön tapahtumatärppejä. Englantilaisen Architects of Air -kollektiivin Arboria-tilan suunnittelija Alan Parkinson kertoo Kansalaistorille nousseesta rakennelmasta. Lisäksi taajuudella kuullaan ensimmäistä Taiteiden yötä 30 vuotta sitten järjestämässä ollutta Helka Ketosta sekä Lapinlahden Lähteen Lapinlahti Flamboyant -tapahtuman Katja Liuksialaa ja Taina Laaksoharjua.

Taiteiden yön ohjelmaan voit tutustua tästä.