8.8.2019

Radio Helsinki etsii sisällöntuottajaa!

Sisällöntuottajana pääset radion tekemisen ytimeen. Olisiko tässä unelmien työ juuri sinulle?

Etsimme Radio Helsingin tuotantotiimiin energistä ja idearikasta toimitustyön ammattilaista, joka rakastaa radiota ja kaupunkikulttuuria. Pestin pääpaino on aamuohjelmassa, mutta siihen sisältyy myös muita tuotannollisia ja toimituksellisia tehtäviä.

Työhön kuuluu aikaiset herätykset ja epäsäännölliset työajat. Odotamme sinulta ajankohtaisten asioiden intohimoista seuraamista sekä erinomaisia organisointitaitoja. Tehtävä on kokoaikainen.

Kolahtiko? Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t voi lähettää osoitteeseen rekry@radiohelsinki.fi. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä. Haku päättyy 19.8.2019 klo 8.00.