29.7.2019

Radioaallot täyttyvät Rakkaudesta

Lasse Kurjen luotsaama klassikko-ohjelma Rakkaudesta palaa taajuudelle sunnuntaina 11. elokuuta. Rakkaudesta vie kuulijansa musiikkimatkalle kahlaten läpi musiikkityylejä eri vuosikymmenten varsilta.

Lasse Kurjen rakastettu ohjelma on nimensä veroinen, sillä jokainen lähetys tehdään Rakkaudesta musiikkiin. Ohjelman perimmäisenä ideana on saada kuulija viihtymään ja nauttimaan laadukkaasta musiikista.

Rakkaudesta-ohjelman aikana kuunnellaan muun muassa albumikokonaisuus, mikä on harvinaista herkkua nykypäivän radiossa. Parhaan musiikin lisäksi Rakkaudesta-ohjelman aikana saattaa oppia nippelitietoa musiikin eri aikakausista, joten kannattaa pitää radiolähettimet auki myös pyhäpäivänä!

Rakkaudesta sunnuntaisin klo 9-12. Voit kuunnella ohjelman myös on-demandina silloin, kun sinulle parhaiten sopii.