6.6.2019

Space is the place – Radio Helsinki laajenee Galaxyyn

Radio Helsingin uusi lähetyspaikka on intergalaktinen Radio Galaxy 6.–7. kesäkuuta. Galaktisen avaruusseikkailun tarjoaa Samsung, joka saa lähtölaukauksensa Radio Galaxyn aamuissa torstaina klo 7.

Radio Galaxy tuo yhteen Samsung Galaxy S10 -tuoteperheen futuristisen teknologian ja Radio Helsingin maanläheisen brändin. Radio Galaxyssa kuullaan galakseihin ja teknologiaan liittyviä puheenaiheita sekä universumin parasta musiikkia. Lisäksi Radio Galaxyn radiotaajuus saa omaa nimeänsä kantavan ohjelman, jossa valitset omat lempibiisisi suoraan Radio Galaxyn UFO-tarjottimelta.

“Samsung Galaxy S -sarja juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiväänsä upealla Galaxy S10 -tuoteperheellä. Radio Helsingin haltuunotto osana Sideways-yhteistyötämme antaa Samsungille mahdollisuuden tehdä jotain uutta juhlavuoden kunniaksi” iloitsee Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

“Siitä lähtien kun saimme tietää viime vuoden lopulla Radio Helsingin taajuuden laajentuvan 1.1.2020 Tampereelle sekä Ouluun, olemme saaneet kyselyitä kulkeeko brändi edelleen nimellä Radio Helsinki. Yhteistyö Samsungin kanssa antoi mahdollisuuden kokeilla brändin venyttämistä luontevasti jopa avaruuteen asti” kertoo kanavan sisältöjohtaja Maria Veitola.

Radio Helsinki ja Samsung Galaxy S10 lyövät galaktiset voimansa 6.-8. kesäkuuta yhteen myös Nordiksella Sideways-festivaaleilla. Radio Galaxyn tapahtumapiste tarjoaa äärettömästi hyödyllistä ja hauskaa tekemistä.  

Laura Frimanin iltapäiväohjelmat kuullaan suorina Sidewaysista Radio Galaxyn omalta tapahtumapisteeltä. Radio Galaxy tarjoaa pikakampauksia ja -trimmauksia, sekä partojen siistimistä festarikävijöille ilmaiseksi. Kesän tyylikkäimmistä festarilookeista Radio Galaxyssa vastaavat Hiushuone Dandy sekä Parturi Pete.

Radio Galaxyn pisteellä voit ladata akut Samsungin tarjoamalla langattomalla latauspisteellä. Tule ottamaan Sidewaysissa kuva stailatusta festarilookistasi, tägää #TeamGalaxy ja voita liput ensi vuoden Sideways-festareille!

Radio Galaxy – Olet ystävien ja muukalaisten seurassa!