3.6.2019

Tiistaiaamu polskitaan Altaalla!

Radio Helsinki viettää kesän Allas Sea Poolilla joka tiistai after work -tunnelmissa.

Anna ja Arto heräävät tiistaina tutun studion sijaan suoraan syvästä päädystä, kun Radio Helsingin aamut suuntaavat Allas Sea Poolille. Montako volttia mereen aamun aikana ehditään tehdä ja voiko saunaan mennä vaatteet päällä? Mahdollisesti näitä mutta ainakin kaikkea muuta pohditaan tiistaiaamuna varpaat vedessä klo 07-11. Altaan mahdollisuuksiin voit tutustua tästä.

Aamun lisäksi radiohelsinkiläisiin voit törmätä Altaalla joka tiistai klo 17 alkaen Radio Helsinki Afterpoolin merkeissä. Taajuudelta tutut levysepät valikoivat uimareille ja terassinautiskelijoille musaa tiistaisin aina iltahämärään saakka.

Ensimmäisinä DJ-kiskassa päivystävät Handshaking, Renaz, Lord Fatty, sekä Meri & Bifu. Katso kaikki tulevat Afterpoolit tästä.