18.4.2019

Muusikkojen liitto paneutui Radio Helsingin musiikkilinjaan – ”Me tehdään asiat täysin eri lailla”

Muusikkojen liitto syventyi Radio Helsingin persoonalliseen musiikkipolitiikkaan.

”Kyllähän Suomessa on myös ainoastaan suomalaista musaa soittavia kanavia, mutta siellä biisien ja artistien määrä on suppea. Meille ei riitä, että kotimaisen musiikin prosenttiosuus on suuri, vaan lisäksi nimenomaan kotimaisten biisien ja artistien määrän on oltava suuri”, kertoo Radio Helsingin toimitusjohtaja Tanja Douglass.

Muusikkojen liiton artikkelissa paneudutaan Douglassin ja musiikkipäällikkö Henri Pulkkisen kera tarkkoihin lukuihin Radio Helsingin uniikeista soittomääristä verrattuna muihin suomalaisiin radiokanaviin, sekä nousevien kykyjen ja koko kansan tuntemien artistien suhteuttamisesta soittolistoilla. Lue koko artikkeli tästä.

Radio Helsingin omistaa Livelaboratorio Oy, jonka taustalla on Muusikkojen liitto.