7.4.2019

Viikon levy: Pauliina Kokkonen – Valveilla

Scandinavian Music Groupista tuttu laulaja julkaisee soolodebyyttinsä.

Pauliina Kokkonen otti kauan odotetun loikan viime syksynä, kun hän solmi levytyssopimuksen Hög Recordsin kanssa. Debyyttisingle San Francisco ilmestyi marraskuussa, ja esikoisalbumi julkaistaan 12. huhtikuuta. Levystä nautitaan kuitenkin ennakkoon Viikon levynä Radio Helsingin taajuudella.

Sanoitukset ja sävellykset levylle Paapun kanssa teki Tapio Viitasaari, joka tunnetaan yhteyksistään muun muassa Zebra & Snakeen, Siinaihin sekä Mikko Joensuuhun. Levyn tuotannosta puolestaan vastaa Artturi Taira, joka on tullut tunnetuksi muusikkona esimerkiksi Pariisin Keväästä, Rubikista ja Shivan Dargnista sekä myös Ruusujen debyyttialbumin tuottajana.

Pauliina Kokkonen saapuu Radio Helsingin aamujen vieraaksi torstaina 11. huhtikuuta.