3.4.2019

Haastattelussa Waste of Space Orchestra

Tajuntoja laajentavaan metallivalliin kuulijansa upottava Oranssi Pazuzu ja synkän kosmisen hitauden messua tuottava Dark Buddha Rising iskivät hynttyyt yhteen, ja muodostivat Waste of Space Orchestran.

Kokoonpanon nimi juontaa juurensa bändien yhteiseltä treenikämpältä, jonka seinään on kirjoitettu Waste Of Space. Alun perin poppoolta tilattiin spesiaaliesitys Hollannin Roadburn -festivaalille, jossa se esitettiin yli 3000 ihmisen edessä.

Myöhemmin teos nauhoitettiin studiolla ja sen nimeksi tuli Syntheosis.

Kymmenhenkinen yhtye tekee tällä haavaa ainoan Suomen esiintymisensä Sideways-festivaalin Black Box-lavalla 8. kesäkuuta.

Waste of Space Orchestran Juho Vanhanen ja Niko Lehdontie kävivät Radio Helsingin studiolla Ville Risteen juttusilla. Kuuntele haastattelu alta: