31.3.2019

Viikon levy: Aivovuoto – Utopia sessiot

Perfektionismiin taipuvainen yhtye pysytteli kaukana musiikkilaitteista melkein koko vuoden 2018. Nyt Aivovuoto on kuitenkin taas täällä!

Marginalisoitua laitaa suomiräpistä edustavan Aivovuodon muodostavat tuottajaveljekset Visa ja Mio sekä räppäri Matti eli Jodarok. Uudella Utopia sessiot EP:llä haaveillaan vapaudesta ja omasta tilasta.

Aivovuodon edellistä Dötöx-albumia tehtiin yhtyeen omien sanojen mukaan lähes perfektionismiin viittaavalla tarkkuudella. Utopia sessiot on tehty rennommin lähestymistavoin. Kappaleita on työstetty kaksi kertaa viikossa ja Jodarokin sanoitukset ovat syntyneet freestailaamalla.

EP:llä kuullaan myös vakuuttava kasti vierailijoita, kuten Yeboyah, DJ Kridlokk, Tuuttimörkö sekä DJ Ibusal.

Uutuus julkaistiin 29. maaliskuuta diginä ja vinyylinä, mutta se on myös mahdollista ostaa tavallista fyysisempänä versiona. Katin Tavarassa myynnissä oleva paketti sisältää vinyylin lisäksi Aivovuodon livekeikan tilaajan kotona.