28.3.2019

Tasavalta tekee kolmen ohjelman paluun Radio Helsinkiin

Vaalikevät vaatii selittäjää, ja niinpä Ville Blåfieldin Tasavalta palaa taajuudelle kolmena torstaina eduskunta- ja eurovaalien alla.

Viime keväänä presidentti Sauli Niinistön haastatteluun päättynyt politiikan puheohjelma Tasavalta palaa taajuudelle kolmen erikoislähetyksen muodossa kevään eduskunta- ja eurovaalien alla. Ville Blåfieldin toimittamassa ohjelmassa politiikan asiantuntijat ja päättäjät ottavat kantaa vaalien tärkeimpiin kysymyksiin ja kuohuttavimpiin puheenaiheisiin.

Eduskuntavaalien teemoja käsitellään suorissa lähetyksissä torstaina 4. ja 11. huhtikuuta klo 11-13. Eurovaalien asetelmia puidaan torstaina 16. toukokuuta klo 11-13. Tuttuun tapaan ohjelmat ovat kuunneltavissa jälkikäteen myös podcasteina.

Tietoa ohjelmien vieraista lähetysten alla Tasavallan Facebook-sivulla ja Radio Helsingin kotisivuilla.