18.3.2019

Niveksen ja Nordenstrengin SXSW 2019 -kohokohdat tiistaina radiossa

Matti Nives kertoo tiistaina klo 11-13 kuultavassa lähetyksessään kuulumisia viime viikon South by Southwest -tapahtumasta Teksasin Austinista.

Luvassa tunnelmia festarilta artistihavaintojen, leffatärppien ja levylöytöjen muodossa. Toisella tunnilla mukana myös Austin-asiantuntija ja niin ikään tapahtumassa tänä vuonna vieraillut RH-toimittaja Markus Nordenstreng, joka käväisi SXSW:n ohella country-legenda Willie Nelsonin ranchilla järjestetyssä Luck Reunion -tapahtumassa.

Miten ja miksi SXSW on noussut nykyiseen asemaansa musiikkiskenen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä? Millainen kaupunki Austin on ja mihin suuntaan se on kehittymässä? Mitkä olivat tämän vuoden mieleenpainuvimmat SXSW-keikat?

Matti Nives Radio Helsingissä tiistaisin klo 11-13. Ohjelman toinen lähetys lauantaisin klo 10-12. Ohjelman tarjoaa Museokortti.

Matti Niveksen Facebook-sivu: facebook.com/nives2018
Instagram: nivespics