13.3.2019

Millainen rooli kulttuuripolitiikalla on eduskuntavaaleissa?

Muusikkojen liitto ja Suomen Musiikintekijät järjestävät vaalipaneelin musiikkialan kysymyksiin liittyen.

Paneelissa ovat Outi Alanko-Kahiluoto (Vihr.), Anders Adlercreutz (RKP), Pilvi Torsti (SDP), Kimmo Tiilikainen (Kesk.), Silvia Modig (Vas.), Sampo Terho (Sin.) ja Sari Multala (Kok), ja keskustelua moderoi toimittaja Ville Blåfield. Lisäksi keskusteluun osallistuvat muusikot Essi Wuorela ja Samuli Putro.

Keskustelun moderaattori Ville Blåfield vieraili Radio Helsingin aamuissa tapahtuman tiimoilta. Villeä kuullaan myös huhtikuussa Radio Helsingissä Tasavallan tehdessä paluun taajuuksille eduskuntavaaliteemaisten erikoislähetysten myötä. Kuuntele Villen vierailu Radio Helsingin aamuissa ohesta.

Musiikkitasavalta järjestetään 19. maaliskuuta G Livelabissa. Ovet aukeavat klo 17 ja paneeli käynnistyy klo 17:30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!