26.2.2019

Radio Helsinki etsii kesätuottajaa!

Kesätuottajana pääset radion tekemisen ytimeen. Olisiko tässä unelmiesi kesätyö?

Etsimme Radio Helsingin tuotantotiimiin kesäksi energistä ja idearikasta tuottajaa, joka rakastaa radiota, Helsinkiä ja kaikkea sitä, mitä kaupungissa ja sen ulkopuolella tapahtuu. Pestin pääpaino on aamuohjelmassa, mutta siihen sisältyy myös muita tuotannollisia ja toimituksellisia tehtäviä.

Kesätuottaja on tiiviissä yhteistyössä erityisesti aamuohjelman juontajien kanssa. Tuottajalta vaaditaan aikaisten aamuherätysten sietämistä, ajankohtaisten asioiden pulssilla pysymistä sekä erinomaisia organisointitaitoja. Kokemus radiosta ja audion editoinnista katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 6.5. – 20.9.2019.

Kolahtiko? Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t voi lähettää osoitteeseen rekry@radiohelsinki.fi. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana, joka päättyy keskiviikkona 13.3. kello 18.