14.2.2019

Miten sisustaa koti kevääksi? – Kuuntele vinkit Vallilan Kevätkodista

Vallilan Kevätkodissa perehdyttiin kevätkuosien inspiraatioihin, kodin sisustukseen ja Meksikoon.

Radio Helsinki vietti iltapäivänsä Vallilan Kevätkodissa, jossa Laura Friman tapasi monia sisustusammattilaisia Vallilan verhoilujen sekä pullantuoksun keskellä. Lauran vieraspaikalle istahtivat sisustussuunnittelija Riina Ahtola, Vallilan kuosisuunnittelijat Riina Kuikka ja Matleena Issakainen, Kevätkodissa vieraillut kirjailija Mirva Saukkola sekä Kevätkodissa akustisesti esiintynyt Iisa. Kuuntele keskustelut alta ja inspiroidu keväästä! Vallilan mallistoihin voit tutustua tästä.

Sisustussuunnittelija Riina Ahtola:

 

Vallilan kuosisuunnittelijat Riina Kuikka ja Matleena Issakainen:

 

Kirjailija Mirva Saukkola:

 

Iisa:

 

Laura Frimanin iltapäivälähetys toteutettiin yhteistyössä Vallila Interiorin kanssa.