21.1.2019

Torstai-illoissa räävitöntä menoa ja parasta musiikkia – DJ Didier ja Edu Kehäkettunen palaavat taajuudelle!

DJ Didier ja Edu Kehäkettunen palaavat Radio Helsingin taajuuksille yhteisen ohjelman kanssa.

Ohjelma tunnetaan työnimellä Radio Espoo, sillä ohjelma on saanut sponssisupporttia provinssin puolelta. Tarjolla ennen kaikkea sitä pommia musaa laajalla kavalkaadilla tyyliin Hip-Hop, Funk, Soul, Jazz, Groove, Disco, Italo, House, Afrofunk, Brazilian Groove, ihan mitä vaan – kunhan kakka on kovaa!

Musiikin lisäksi tarjolla on teemoja, tarinoita, vieraita, hörhöilyä ja bisseä! Mitä tahansa voi tapahtua, sillä mikissä on moottoriturpa ja dekkien takana on yksi parhaista suomalaisista DJ:stä.

DJ Didieriä on aiemmin kuultu Radio Helsingin taajuudella muun muassa DJ:n nimeä kantavassa ohjelmassa sekä Tyylit takaisin -rytmimusiikin erikoisohjelmassa. Edu Kehäkettunen puolestaan hyppäsi Ra­dio Hel­sin­gin kelk­kaan al­ku­vuo­des­ta 2013. Hän on vuosien varrella te­hnyt esimerkiksi laatumusiikin erikoisohjelmaa Edu Eet­te­reis­sä sekä luotsannut iltapäiväohjelmaa.

DJ Didierin ja Edu Kehäkettusen suora lähetys torstaisin klo 22-01 ja on-demandina silloin, kun se siulle parhaiten soppii!

Ohjelman tarjoavat Olarin Panimo, Ravintola Fat Lizard, Fat Lizard Brewing Co. ja Helsinki Beer Festival.