10.12.2018

Pertin Valinnan radiokampanja juhlistaa musiikkialan monimuotoisuutta

Suomen musiikkineuvosto tilasi Pertin Valinnalta radiokampanjan, josta nautittiin myös Radio Helsingin taajuudella.

Pertin Valinta on Outsider-taiteen välitystoimisto, sekotavarakauppa ja Galleria. Pertin Valinnan taustalla vaikuttaa Pertti Kurikan Nimipäivät -punkbändi, joka jatkaa yhteiskunnallista vaikuttamistyötään yrittäjänä ja osatyökykyisten taiteilijoiden työllistäjänä.

Suomen musiikkineuvosto tilasi Pertin Valinnalta radiokampanjan, joka juhlistaa yhdenvertaisuutta musiikkialalla ja nostaa esiin kiinnostavia suomalaisia musiikin tekijöitä yhteiskunnan marginaalista. Pertin Valinta tuotti kampanjan yhdessä Lyhty ry:n alla toimivan KiviMedian radiotoimittajien kanssa.

Kuuntele kampanjan tuotokset ohesta!

 

Punk ei ole kuollut! Haastattelussa Retkibanaani-yhtye:

 

Miten syntyy toimiva kesäbiisi? Haastattelussa MC Koo ja RinneRadio:

 

Punkia ja blues poweria! Haastattelussa The Brandermen: