5.12.2018

Helpottaako teknologian kehitys uutta artistia, Imogen Heap?

Grammy-palkittu brittiartisti Imogen Heap saapui Radio Helsingin studioon Henri Pulkkisen haastateltavaksi.

Englantilainen laulaja, lauluntekijä, tuottaja sekä äänisuunnittelija Imogen Heap hämärtää rajat puhtaan taiteen ja luovan yrittäjyyden välillä. Hänet tunnetaan elektronisen musiikin kehitykseen vaikuttamisesta sekä lyhyeksi jääneestä Frou Frou -projektista. Heap on klassisesti koulutettu pianon, sellon sekä klarinetin soittaja. Hän aloitti laulujen kirjoittamisen jo 13-vuotiaana, sekä opetti itse itsensä soittamaan kitaraa, rumpuja sekä tuottamaan musiikkia Atarilla.

Imogen Heap on myös Mycelia alustan perustaja. Mycelian Creative Passport on taiteilijaohjattu, oikeudenmukainen ja kestävä hajautettu ekosysteemi, jonka avulla musiikintekijät voivat muodostaa digitaalisen yhteyden musiikkiteollisuuteen.

Slushiin saapunut artisti keskusteli Henri Pulkkisen kanssa Mycelia-alustastaan, kiinnostuksestaan uuteen teknologiaan ja musiikkialan muutoksista. Samalla käytiin läpi uusia tapoja, joilla artistit ja kuuntelijat löytävät toinen toisensa sekä Imogen Heapin omista suunnitelmista uransa suhteen.

Kuuntele haastattelu ohesta!