6.10.2018

Henri Pulkkinen on Vuoden musiikkipäällikkö

Henri Pulkkinen palkittiin Musiikki & Media -tapahtumassa Vuoden ohjelma- & musiikkipäällikkönä.

Musiikki & Media palkitsi jälleen vuoden parhaat. Radio Helsingin musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen palkittiin Vuoden musiikkipäällikkönä, ja Radio Helsinki oli jälleen kerran ehdolla Vuoden radioksi. Radio Helsinki on voittanut Vuoden radio -tittelin 12 kertaa aiemmin, mutta tänä vuonna palkinnon nappasi YleX.

Palkintogaalassa kehuttiin Henri Pulkkista muun muassa siitä, että hän on palauttanut edustamansa radion takaisin 2010-luvulle.

Musiikki & Media on Suomen johtava musiikkialan ammattilaisille räätälöity konferenssi. Ohjelma pureutuu vuosittain tuoreisiin trendeihin, uusiin ilmiöihin ja menestystekijöihin sekä alan tulevaisuuteen.

Perjantain Industry Awards Gaalassa palkittiin menneen vuoden menestyneimmät ammattilaiset. Palkinnot ovat musiikkibisneksen ammattilaisten tunnustus niille alan toimijoille, joiden työn tulokset ovat usein tuntuvampia ja näkyvämpiä kuin tekijät itse. Industry Awards -ehdokkaita on voinut ehdottaa kuka tahansa, joista Musiikki & Median hallitus yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa on valinnut lopulliset ehdokkaat.