8.5.2018

Strike a Pose – Madonna valtaa taajuuden perjantaiyönä

Radio Helsingin ja Nuorgamin viisituntinen Madonna-spesiaali juhlistaa popin kuningatarta.

Madonna täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja hänen kehutuimman albuminsa Ray of Lightin ilmestymisestä tuli talvella kuluneeksi 20 vuotta.

Verkkomedia Nuorgamin johdolla nelisenkymmentä ihmistä kuunteli kevään mittaan kaikki Madonnan singlet ja antoi niille arvosanan. Lopputulos eli Madonnan 40 parasta singleä paljastetaan Radio Helsingin suorassa lähetyksessä perjantaina 11. toukokuuta klo 21 alkaen.

Lähetyksessä keskustellaan lisäksi Madonnan suhteesta feminismiin ja vallankäyttöön, Ray of Lightin merkityksestä popmusiikille ja Madonnasta muoti-ikonina. Vieraina ovat musiikkitoimittaja ja käsikirjoittaja Anna Brotkin, vapaa toimittaja Iida Sofia Hirvonen, koko ikänsä Madonnaa seurannut ja fanittanut Outi Sjöman sekä vaatesuunnittelija Justus Kantakoski. Viisituntisen spesiaalin juontaa Nuorgamin Markus Hilden ja mukana on myös Radio Helsingin aamujen Anna Cadia.