11.4.2018

Kilpailua ja kapinaa – Kuuntele graffitisarjan toinen osa!

Edu Kehäkettunen johdattaa kuulijat graffitin historiaan 5-osaisessa sarjassa. Toisessa jaksossa ääneen pääsee Suomen kansainvälisesti tunnetuin graffitimaalari EGS.

EGS on esitellyt suomalaista graffitia maailmalla noin 30 vuoden ajan. EGSin töitä on voinut nähdä seinissä ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Etelä-Amerikkaa, Afrikkaa ja Aasiaa, yhteensä yli 40 maassa. Hän kiertää maailmaa maalaamassa, verkostoitumassa ja tutkimassa paikallista graffitikulttuuria.

Edu Kehäkettunen soitti EGSille New Yorkiin, jossa maalari on parhaillaan taitelijaresidenssissä. Miten helsinkiläinen graffitiskene muuttui 80- ja 90-lukujen taitteessa? Kuuntele haastattelu ohesta.

 

 

Uusi jakso juttusarjasta ilmaantuu eetteriin ja Radio Helsingin kotisivuille kerran viikossa. HAMin Graffiti-näyttely tarkastelee graffitikulttuurin eri puolia ja kaupunkitilan omistajuutta. Lisätietoja näyttelystä täältä.