14.2.2018

Podcastit ovat täällä – Mistä Sinä puhuisit?

Vuosi 2018 on se vuosi, jolloin podcastit lyövät kunnolla läpi myös Suomessa. Radio Helsinki tähtää Suomen johtavaksi podcast-tuottajaksi.

Yhdysvalloissa podcastit keräävät miljoonayleisöjä ja myös Ruotsissa niiden suosio on räjähtänyt. Suomessa podcastien ainutlaatuisuuteen ja potentiaaliin herätään parhaillaan. Radio Helsinki ideoi, käsikirjoittaa, konseptoi ja tuottaa podcasteja kaikille, jotka haluavat äänensä kuuluviin.

Tarvitseeko podcastisi ammattitaitoisen toimittajan? Vai onko sinulla timanttinen idea, mutta tekninen alusta puuttuu? Radio Helsinki tuottaa podcasteja sekä avaimet käteen -periaatteella että tarpeisiin mukautuvalla yhteistyöllä asiakkaan kanssa. Tarjoamme nauhoituksiin maailman parhaan ammattistudion ja vastaamme jälkituotannosta laadukkaasti ja luotettavasti. Kauttamme löydät niin karismaattiset kaupunkikulttuurin ja musiikin asiantuntijat, kuin säkenöivät persoonat luotsaamaan keskustelua tieteestä, taiteesta tai teknologiasta.

Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola ennustaa podcasteille valoisaa tulevaisuutta, sillä kuuntelijoilla on niihin sitoutunut ja henkilökohtainen suhde.

“Onko mitään parempaa kuin sivistyä ja viihtyä samalla kun ulkoilee, siivoaa, liikkuu paikasta toiseen tai odottaa unen tuloa? Suomi on vihdoin saanut podcast-tartunnan ja podcasteja osataan jo kuunnella. Sisältöä on tarjolla monenlaista, mutta me tuotamme ainoastaan priimaa.”

Haluatko perinteisen mainoskampanjan sijaan tehdä kanssamme kiinnostavaa ja inspiroivaa sisältöä? Ota yhteyttä: myynti@radiohelsinki.fi.

Tutustu Radio Helsingissä julkaistuihin podcasteihin tästä.