Podcast: Ruokatunnin puheenaiheena Taste of Helsinki
Ruokatunnilla puitiin torstaina 15. kesäkuuta alkavan Taste of Helsinki -festivaalin tarjontaa Teemu Laurellin kanssa.
Pipsan ja Meri-Tuulin vieraana studiossa oli ensimmäistä kertaa Taste of Helsinkiin osallistuvan Shelter-ravintolan perustaja Teemu Laurell, jonka kanssa käydään läpi festivaalin tarjontaa. Laurell myös paljastaa hieman Shelterin festivaali-menun salaisuuksia!
Lisäksi lähetyksessä kuullaan Sasu Laukkosen kanssa yhteisen TUOHi-pop up -ravintolan Taste of Helsingin ajaksi pystyttävän islantilaisen Ragnar Eiríkssonin haastattelu. Eiríksson on Islannin ensimmäisen Michelin-tähden napanneen Dill-ravintolan keittiömestari.
Kuuntele podcast!
Ohjelman tarjoaa Stockmann ja Helsingin kaupunki.