12.6.2018

Suomi-muoti Kuosissa – Uusi erikoisohjelma pureutuu muodin maailmaan

Radio Helsingin uusi erikoisohjelma keskittyy kestävään muotiin ja avaa kuulijoille maailmaa ja tarinoita muodin kulissien takaa.

Kuosissa-ohjelmassa haastatellaan rennolla tyylillä Suomen eturivin muotiosaajia sekä alan kiinnostavimpia tekijöitä ja ihmisiä brändien taustalla. Ohjelmassa vierailevat mm. Saimi Hoyer, Minna Parikka, sekä Makian Totti Nyberg & Joni Malmi.

Studiossa keskustelua luotsaavat Ida, Matti, Jenni ja Jani:

Ida Nyrhinen on IVALO-muotiverkkokaupan brändijohtaja. Monen vuoden muotikokemuksella Ida rakentaa IVALOn brändiä, kuratoi uudet brändit sekä huolehtii kaikista mukana olevista muotisuunnittelijoista, joita on kertynyt jo yli 300.

Matti Lamminsalo on sarjayrittäjä ja IVALO-muotiverkkokaupan perustaja ja toimitusjohtaja. Mattia kiinnostaa erityisesti se, miten globaaleja muodin menestystarinoita luodaan ja miten suomalaista muotikenttää voidaan kehittää tehokkaasti. Matti on kiinnostunut erityisesti muodin raadollisesta ja kaupallisesta puolesta trendien ja hypen taustalla.

Jenni Rotonen on someammattilainen ja suomalaisen blogimaailman pioneeri, joka aloitti muoti- ja lifestyle-bloginsa Pupulandian jo vuonna 2007. Suomen parhaaksi muotiblogiksi pari vuotta sitten valittu Pupulandia on edelleen yksi kotimaisen blogiskenen suosituimmista. Jenni on erityisen kiinnostunut suomalaisista nuorista suunnittelijoista, kotimaisista muodin tekijöistä ja tarinoista brändien taustalla.

Jani Niipola on toimittaja ja tietokirjailija, joka on erikoistunut muotiin, tyyliin ja luovan talouden ilmiöihin. Taloustoimittajana hän analysoi muodin liiketoimintaa ja bisnessankareita. Yhden miehen tyyli -blogissaan Niipola raportoi miesten tyylistä, hyvästä elämästä ja pukeutumisen kulttuurista Punavuoresta Pitti Uomoon.

Kuosissa taajuudella keskiviikkoisin 20.6. alkaen kello 13-14. Jaksot ovat kuunneltavissa jälkikäteen myös podcastina.

Ohjelman tarjoaa nousevan muodin verkkokauppa Ivalo.com.