27.5.2017

Kesällä kippistellään taas!

Oluen erikoisohjelma Kippis! tekee paluun taajuudelle 1. kesäkuuta.

Kippis! on on radio-ohjelma, jossa olut on mukana sekä keskusteluissa että maisteltavana. Joka viikko Kippis! kerää kiinnostavia olutihmisiä, niin asiantuntijoita, oluentekijöitä, vaikuttajia kuin muuten olutskenessä pyöriviä yhteisen pöydän ääreen juomaan olutta ja juttelemaan. Juontajina olutasiantuntija Anikó Lehtinen sekä DJ Ikke Ikäläinen.

Koska olut on parhaimmillaan hyvän seuran ja ruuan kera, ohjelmassa tarjotaan vieraille oluisiin sopivaa syötävää, jonka jokainen voi toteuttaa myös kotona. Kippis! tarjoaa keskustelun, kertoo etukäteen maisteltavat oluet ja ruuat, joten kuulijalle ei jää tehtäväksi muuta kuin istua, kuunnella ja nautiskella.

Kesän uutuutena ovat viikoittain käsiteltävät olutjuorut sekä kiinnostavien olutkirjojen esittely. Kippistä kulissien takaa voi seurata myös instagramissa: @anikomaria ja @lordfatty.

Kippis! – Olut ystävien seurassa kesätorstaisin klo 18-19. Ohjelman tarjoaa Estrella.