16.5.2017

Radio Helsingissä kesätöissä Henry Rollins!

Myös räppärit Eevil Stöö ja DJ Kridlokk tähdittävät kesäohjelmistoa, josta voi nauttia maanantaista 29. toukokuuta alkaen.

Radio Helsingin kesäohjelmiston karismaattinen auktoriteetti on yhdysvaltalainen muusikko-aktivisti ja hardcorepunkin legenda Henry Rollins. Rollins ottaa Radio Helsingin taajuuden haltuun keskiviikkoiltaisin, kun supersuositut rokkikukot Rane Raitsikka ja Tokela suuntaavat kesäksi keikkalavoille. Muun muassa Black Flagin ja Rollins Bandin nokkamiehenä sekä spoken word -esiintyjänä tunnetun Rollinsin tarinoita ja musiikkivalintoja kuullaan radiossa 7. kesäkuuta alkaen. Ohjelmasarjan avaa 31.5. kuultava esittelyjakso, joka on kattava katsaus miehen uraan ja tuotantoon. Raitsikka ja Tokela palaavat taajuudelle taas syksyllä.

Torstai-illat on omistettu suomalaisen räppiskenen uranuurtajille. Alkuilta ollaan kahden mystisen räppärin, Eevil Stöön ja DJ Kridlokkin valitseman musiikin ja juttujen armoilla. Tuomas Vuorensolan ja DJ K2:n isännöimä Superbad taas on myöhäisillan talk show, jossa puhutaan elämästä ja taiteesta mielenkiintoisten kulttuuripersoonien sekä katujen kasvattien kanssa.

Lifestyle-blogi Musla laajenee radio-ohjelmaksi, kun Tasavalta jää kesätauolle. Muslan naiset vieraineen kertovat perjantaisin, miten saat enemmän irti kesästä ja kaupungista. Viikonloppuiltojen uusia DJ-vetoisia ohjelmia luotsaavat Sophia Wekesa, DJ Ais-T, Katerina ja Sansibar.

Kesäksi paluun tekee myös joukko vanhoja ystäviä, kuten olutohjelma Kippis! sekä Avantgardeyö. Kerromme lähipäivinä lisää kesän uusista tekijöistä ja ohjelmista Radio Helsingin somekanavissa, kotisivuillamme sekä tietysti taajuudella.