Onnistu

Äänestys on päättynyt! Kiitos osallistuneille.

Holvi ja Radio Helsinki tukevat yrittäjiä – tue sinäkin.

Jätä äänesi suosikkiyrityksellesi,ja auta heitä saamaan ilmaista mainostilaa Radio Helsingissä ja Holvin kanavissa. Holvin, Radio Helsingin ja Yrittäjä.io:n työntekijöistä koostuva tuomaristo on valinnut lukuisten osallistujien joukosta 25 finalistia. Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa!

Tutustu yrityksiin tarkemmin kuvien takaa ja äänestä suosikkiasi. Suosikkiaan voi äänestää 12.10.–25.10. Lisätietoja kampanjasta löydät osoitteesta holvi.fi/onnistu.

Äänestäjien kesken jaetaan lippuja ensi kesän halutuimmille festareille!

Holvi ja Radio Helsinki #onnistu avullamme.

 • Helsinki Casting

  Roolitustoimisto

  Helsinki Casting

  Roolitustoimisto

  Roolitamme näyttelijöitä ja avustajia telkkariin, leffoihin ja mainoksiin. Olemme edelläkävijöitä ja haastamme vanhoja kaavoja! Meidän meininki on SÄHKÖÖ!

  Katso lisää osoitteesta helsinkicasting.com

   

 • RIESA CONSUL­TATIVE OY

  Palvelumuotoiluyritys

  RIESA CONSUL­TATIVE OY

  Palvelumuotoiluyritys

  Kukaan ei voi pysäyttää esteettömyyden maailmanvalloitusta, kohta kaikkialla Riesa on uusi musta! Olemme esteettömyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen keskittyvä palvelumuotoiluyritys. Haluamme nostaa esiin vammaisten henkilöiden piilossa olevan potentiaalin ja tehdä maailman suurimmasta vähemmistöstä näkyvän osan yhteiskuntaa.

  Katso lisää osoitteesta riesa.io

 • Saint Vacant Oy

  Kenkäsuunnittelu

  Saint Vacant Oy

  Kenkäsuunnittelu

  Miltä kuulostaisivat mittatilauskenkien ominaisuuksilla ladatut, ajattoman tyylikkäät ja korjattaviksi suunnitellut miesten kengät, murto-osalla siitä hinnasta mitä kuvittelit niiden maksavan?
  Kaksi sanaa tulee mieleen: Saint Vacant.

  Katso lisää osoitteesta saintvacant.com

 • Himmee

  Designvalaisimet

  Himmee

  Designvalaisimet

  HIMMEE on kahden hengen perheyritys, joka valmistaa aidoista materiaaleista design-valaisimia studiollaan Vallilassa. Olemme juuri julkaisseet Instagram Filtterin, jolla ihmiset voivat kokeilla valaisimia kotonaan lisätyn todellisuuden avulla.

  Katso lisää osoitteessa www.himmee.com

 • Ooja Displays

  Pop-up-kalusteet

  Ooja Displays

  Pop-up-kalusteet

  Oojan pop-up-kalusteiden avulla kokoat kauppasi mihin tahansa.
  Nämä lähituotetut, brändättävät ja kompaktit kalusteet edustavat täysin uudentyyppistä ajattelua, joka yhdistää designin, käytettävyyden ja ekologisuuden myyntikalusteissa.

  Katso lisää osoitteesta ooja.fi

 • Vestiarium Oy

  Muoti

  Vestiarium Oy

  Muoti

  Vestiarium tarjoaa hidasta muotia vauhdikkaille naisille! Mallistomme vaatteet ovat 100 % hiilineutraaleja ja vastuullisesti lähialueilla tuotettuja.

  Katso lisää osoitteessa www.vestiarium.net

 • Helsinki Posters

  Julisteet

  Helsinki Posters

  Julisteet

  Helsinki Posters kertoo tarinoita kaupungin kauneimmista kuvakulmista. Pastellinsävyiset kuvat painetaan helsinkiläisessä perheyrityksessä vastuullisesti tuotetulle premiumpaperille. Julistevalikoimaa kehitetään jatkuvasti yhdessä some-seuraajien kanssa – tervetuloa osaksi @helsinkiposters-yhteisöä!

  Katso lisää osoitteessa holvi.com/shop/helsinkiposters/

   

   

 • Doggso

  Alusta koira-alan ammattilaisille

  Doggso

  Alusta koira-alan ammattilaisille

  Doggso on alusta koira-alan ammattilaisille. Haluamme tehdä koirankouluttajien elämästä helpompaa ja auttaa heitä keskittymään siihen, minkä he tekevät parhaiten, eli työskentelemään nelijalkaisten oppilaidensa kanssa, ja säästää heidät hallinnollisilta töiltä.

  Katso lisää osoitteessa www.doggso.com

 • Venhawood

  Mittatilaus­kalusteet ja huonekalut

  Venhawood

  Mittatilaus­kalusteet ja huonekalut

  Intohimolla ja rakkaudella valmistettuja yksilöllisiä mittatilauskalusteita ja huonekaluja, joista jälkipolvet tulevat taistelemaan perinnönjaossa! Käsityötä kaupungin ytimestä!

  Katso lisää osoitteesta venhawood.fi

 • Crunch brunch

  Catering-palvelu

  Crunch brunch

  Catering-palvelu

  Crunch brunch on innovatiivinen ja uudenlainen tapa tarjota catering-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Asiakkaat pääsevät tilaamaan valitsemansa herkkuplatterin helposti ja kätevästi verkkokaupamme kautta.

  Katso lisää osoitteessa crunch-brunch.fi

 • Kim Öhrling

  Valokuvaus

  Kim Öhrling

  Valokuvaus

  Olen suomalainen valokuvaaja, joka on erikoistunut muotokuviin ja lifestyle-muotikuviin. Minulla on silmää valokuvaukselle, tyyliä ja visio siitä, mitä asiakas tarvitsee ja kuinka voin tukea asiakkaan brändiä.

  Katso lisää osoitteessa www.kimohrling.com

 • Sanattu

  Kirjallisuus

  Sanattu

  Kirjallisuus

  Olen luonut intohimostani – sanoista, kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta – itselleni uran ja toiminut yli vuosikymmenen ajan sanataideohjaajana sekä luovan kirjoittamisen ohjaajana, ja sen ohessa olen harjaantunut sekä kouluttautunut kirjallisuusterapiaohjaajaksi, kustannustoimittajaksi, lavarunoilijaksi ja yleiseksi kirjoituskoneeksi. Olen ylpeä siitä, etten ole menettänyt uskoani itseeni ja sanojen voimaan.

  Katso lisää osoitteessa sanattu.fi/home/

 • Helsinki Kalligrafia­studio / Pomelo

  Kalligrafiastudio

  Helsinki Kalligrafia­studio / Pomelo

  Kalligrafiastudio

  Ole sun oman elämäsi Pomelo! Pomelo on yhteisö, joka auttaa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia tyyppejä ottamaan homman haltuun, toteuttamaan haaveensa ja menestymään omilla ehdoillaan. Olen myös perustanut Kalligrafiastudion, ensimmäisen suomalaisen moderniin kalligrafiaan keskittyvän luovan studion.

  Katso lisää osoitteessa www.kalligrafiastudio.com

 • Punainen lanka

  Ompelutarvikeputiikki

  Punainen lanka

  Ompelutarvikeputiikki

  Ompelutarvikeputiikkini toimii Hakaniemen Kauppahallissa. Yritykseni on ainutlaatuinen sekoitus ehdottoman tarpeellisia ja hurmaavan tarpeettomia tuotteita DIY-ihmisille! Päätuotteitani ovat napit, vetoketjut, kuminauhat, pitsit ja muut ompelutarvikkeet.

  Katso lisää osoitteessa www.punainenlanka.fi

 • Kauneve

  Merinovillavaatteet

  Kauneve

  Merinovillavaatteet

  Kauneven missio on muuttaa maailmaa kauniimmaksi ja vastuullisemmaksi tarjoamalla laadukkaita, kotimaisia ja ekologisia merinovillavaatteita koko perheelle. Kauneve tekee työtä tinkimättömällä asenteella puolustaen pieniä ja tarvitsevia.

  Katso lisää osoitteessa www.kauneve.com

 • Rad Sails

  Purjehdus

  Rad Sails

  Purjehdus

  Rad Sailsin purjehdukset ja kurssit avaavat väylän upeaan merelliseen luontoon – rennolla, nuorekkaalla ja ammattitaitoisella otteella.

  Katso lisää osoitteessa purjehduskoulu.radsails.fi

 • Hovi Creative

  Vastuullisuustoimisto

  Hovi Creative

  Vastuullisuustoimisto

  Hovi Creative on kumppanisi kehitysmatkalla, vastuullisuustoimisto, joka voimaannuttaa yrityksiä olemaan vastuunkantajia. Luomme selkeitä vastuullisuusstrategioita, kestäviä brändejä, innostavaa vastuullisuusmarkkinointia ja oivaltavia koulutuksia.

  Katso lisää osoitteessa www.hovicreative.com

 • Citykoiran­kaveri

  Koirakoulu

  Citykoiran­kaveri

  Koirakoulu

  Koirakouluni on kantakaupungin ensimmäinen ja tarjoaa palvelunsa vankalla kokemuksella alueen erityispiirteet tuntien – Suomessa ei ole muita kaupunkikoirien koulutukseen erikoistuneita palveluntarjoajia. Koulutuksemme ovat olleet läpi vuosien hyvin pidettyjä, ja puskaradio onkin ilahduttavasti levittänyt sanaa tehokkaista ja ennen kaikkea hyödyllisistä palveluista.

  Katso lisää osoitteessa www.citykoirankaveri.fi

 • Iltamaa

  Kädentaitoalan yrittäjä

  Iltamaa

  Kädentaitoalan yrittäjä

  Olen Vuoden Artesaani, Taito-palkinnon voittaja vuodelta 2020 ja kädentaitoalan yrittäjä. Suunnittelen ryijyjä asiakkaiden kuvista ja järjestän kädentaitokursseja livenä ja verkossa. Yritykseni arvoja ovat yhdenvertaisuus, ekologisuus, luonto ja perinteet.

  Katso lisää osoitteessa iltamaa.fi

 • Rival House Media Oy / Salaovi

  Kiinteistövälitys

  Rival House Media Oy / Salaovi

  Kiinteistövälitys

  Vertailemme alueen kiinteistönvälittäjät kuluttajalle ilmaiseksi ja parhaat tarjoukset saa jopa alle tunnissa sovellukseen. Kiinteistönvälittäjät kilpailevat asiakkaan kohteesta reaaliaikaisesti oman sovelluksensa kautta.

  Katso lisää osoitteessa salaovi.fi

 • Ikitaival Oy

  Matkailu

  Ikitaival Oy

  Matkailu

  Suomen hiomaton timantti, myyttinen Kalevala, ottaa uutta muotoaan matkailualan seuraavana menestystarinana. Yhteinen missio on selvä: tehdään upeasta luonnostamme elämysten Sampo, tuon hyödyntämättömän potentiaalin ääretön kaivo. Matkailuala nouskoon Tuonelan joesta!

  Katso lisää osoitteessa www.kalevalakartalle.com

 • Pienikeisari / Vakkapuoti

  Verkkokauppa

  Pienikeisari / Vakkapuoti

  Verkkokauppa

  Olen Vakkapuotiyrittäjä, sellainen, josta kuoriutuu verkkokauppiaan lisäksi myös ohjelmoija-designeri, joka miettii jo uusia artesaaneja, jotka ovat omaa custom-verkkokauppaansa vailla. Teen artesaanille myös brändin ja some-markkinoinnin sekä toimin tarvittaessa itse kauppiaana ja riskinottajana.

  Katso lisää osoitteissa www.vakkapuoti.fi ja www.pienikeisari.com

 • Suvi-Kanerva (Game Captains Training Oy)

  Luovuustaitojen kouluttaja

  Suvi-Kanerva (Game Captains Training Oy)

  Luovuustaitojen kouluttaja

  Olen kansainvälinen luovuustaitojen kouluttaja. Opetan tiimeille luovuus- ja yhteistyötaitoja soveltavan improvisaation keinoin. Nämä inhimilliset ydintaidot ovat meidän kovinta valuuttaa tekoälyn kehittyessä huimaa vauhtia. Haluan auttaa ihmisiä toimimaan ja elämään keskenään paremmin. Luovuus ja kyky improvisoida ovat tulevaisuuden tärkeintä osaamista. Koulutuksissani nauretaan, oivalletaan ja kohdataan aitoina ihmisinä! Aina.

  Katso lisää osoitteessa www.suvi-kanerva.com

 • Impro Helsinki

  Improvisaatio­teatteri ja -koulu

  Impro Helsinki

  Improvisaatio­teatteri ja -koulu

  Impro Helsinki on improvisaatioteatteri ja -koulu Helsingissä. Me uskomme aidosti siihen, että improvisaatio voi muuttaa maailman! Se on hyödyllistä sekä ihmisten työ- että henkilökohtaisessa elämässä, kehittää vuorovaikutustaitoja, auttaa suhtaumaan lempeämmin epäonnistumisiin JA on kaiken lisäksi ihan älyttömän hauskaa.
  Oman äänen löytäminen muuttaa elämäsi. Yhteyden löytäminen toisiin ihmisiin muuttaa koko maailman.

  Katso lisää osoitteessa www.improhelsinki.com

 • Helsingin teatteri­koulu

  Teatterikoulu

  Helsingin teatteri­koulu

  Teatterikoulu

  Teatteri saattaa muuttaa elämäsi! Sen lisäsi, että teatterin tekeminen porukassa on hauskaa, se on terapeuttista ja tarjoaa oman luotettavan ryhmän ihmiselle – vahingossa voi myös elämänlaatu ottaa aimo harppauksen mukavaan suuntaan. Haluan luoda Helsingin teatterikoulusta turvapaikan, jonne jokainen voi tulla omaan ryhmäänsä kuin kotiin ja tietää, että maailmassa on paikka, jonne sopii juuri omana itsenään täydellisesti.

  Katso lisää osoitteessa www.helsinginteatterikoulu.fi