KYLLÄ! 101 ilmaista matkaa majoituksineen Viroon!

Naapurivisa on uuden ajan tietokilpailu, joka lisää osallistujiensa kokemuksia Virosta sen sijaan, että edellyttäisi ydinfyysikon tai luonnonhistorioitsijan tasoista tietämystä.

Monet suomalaiset olettavat tietävänsä Virosta jo kaiken sen perusteella, mitä he ovat muutaman Tallinnan-matkansa aikana nähneet tai tuttaviltaan kuulleet. Vaan eipä se todellakaan ole totta! Viro on niin monimuotoinen, värikäs ja suomenvirolaisen kirjailija-koomikko Antto Terraksen sanoja lainaten “vinksahtanut“ maa, että se on syytä kokea omin nahoin ja juurikin Tallinnan ulkopuolisilta osiltaan.

Viron matkailun edistämiskeskus (Visit Estonia), Eckerö Line ja Radio Helsinki ovat siksi päättäneet tarjota 101:lle suomalaiselle mahdollisuuden nähdä Viro uudesta perspektiivistä, hieman samaan tapaan kuin miten Antto Terras viime keväänä maahan tutustui. Leikkimielisen tietokisan palkintoina on 101 rouva Fortunan eri puolilta Viroa valitsemaa majoituspakettia kahdelle hengelle yhdeksi yöksi sekä meno-paluu laivamatka Eckerö Linen m/s Finlandialla.

Mukaan valitut hotellit, lomakeskukset, matkailutilat ja kylpylähotellit ovat mainion tasoisia ja erittäin ystävällisten henkilökuntien ylläpitämiä. Kohteet sijaitsevat eri puolilla manner-Viroa sekä sen suurimmilla saarilla – kaakkoisesta Värskasta läntiselle Hiidenmaalle sekä koillisesta Narva-Jõesuusta eteläisen Valgamaan Sangasteen. Ihan uuden paikkakunnan lisääntyminen Viron-kokemuksiin on siis enemmän kuin todennäköistä – ja sehän on vain hyvä!

NAAPURIVISAAN OSALLISTUMINEN

Kilpailu on käynnissä ma 23.9.– pe 27.9. ja ma 30.9.– pe 4.10. välisenä aikana.
Naapurivisaan osallistutaan ma-pe klo 15-16 välisenä aikana soittamalla numeroon:

09-6899 7699

Jos onni on puolellasi, pääset vastaamaan visaisiin kysymyksiin kilpailua isännöivän Antto Terraksen ja Laura Frimanin kanssa. Muista – tässä kisassa pärjäävät uteliaat ja reissunhaluiset, eivät lukutoukat ja tietoniekat. Head reisi eli hyvää matkaa!

Osallistumalla kilpailuun hyväksyn kilpailusäännöt.