Kissavideofestarit, Joutsenlampi-balettia baarissa, Elton John -karaoke, epäonnistuneiden joululahjojen vaihtotori, harppumusiikki-levyraati, orgiat. Kasarmitorin The Cockissa kaikki on mahdollista. 

Ravintola The Cock kutsuu sinut järjestämään unelmiesi tapahtuman! Radio Helsingin arvovaltaisen raadin valitsemat kolme parasta tapahtumaideaa toteutetaan The Cockissa alkuvuoden 2019 aikana. Raadissa mukana mm. Radio Helsingin musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen sekä ravintoloitsija Richard McCormick.

Voittajaideoille The Cock tarjoaa upeat puitteet Helsingin ydinkeskustassa ja Radio Helsinki mainostilaa. Jaa meille siis visiosi tapahtumasta, jonka olet aina halunnut järjestää ja kohta unelmastasi saattaa tulla totta. Tapahtuman voit toteuttaa yksin tai ystäviesi kanssa.

Voittajatapahtumien järjestäjät saavat lisäpalkinnoksi myös kahden hengen illallisen The Cockissa. Kilpailuun voi osallistua 31.12. asti.

Kilpailun voittajat pääsevät kertomaan tapahtumastaan radioon Laura Frimanin vieraaksi, ja Radio Helsinki mainostaa tapahtumia some-kanavissaan. Mikäli sinulla on kysyttävää esim. tekniikasta, kustannuksista tai mistä tahansa, laita sähköpostia toimitus@radiohelsinki.fi

The Cock ei ole vain lounaasta pitkälle yöhön auki oleva eläväinen kortteliravintola ja baari, joka tarjoilee brasserie-henkisellä menullaan moderneja klassikoita ostereista tartariin ja linguine vongolesta mehevään hampurilaiseen. The Cock on myös verraton tapahtumatila, jossa järjestää privaatit illalliseventit, parhaat synttäribileet, erilaiset workshopit – tai mitä vaan keksitkin.

The Cockin tilat muodostuvat eläväisestä ja valoisasta katutasosta sekä tunnelmallisesta ja moneen taipuvasta kellarikerroksesta. Erilaisia ja erillisiä tiloja on tarjolla vaikka kymmenelle, tai parille sadalle hengelle.

Lue tästä lisää The Cockista.

 

Kerro unelmiesi tapahtumasta ja osallistu Events-kilpailuun

Liitä mukaan mahdolliset liitteet PDF-tiedostona.

Osallistumalla hyväksyn kilpailuehdot. Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai kaipaat lisätietoa, lähetä sähköpostia toimitus@radiohelsinki.fi