2.9.2018

Viikon levy: Ruusut – Ruusut

Viikon levynä soi Ruusut-yhtyeen esikoisalbumi, jota on tehty intensiivisesti puolentoista vuoden ajan.

Elektroninen pop-yhtye Ruusut sai alkunsa vuonna 2016, kun jäsenet sopivat perustavansa yhtyeen, jollaista ei ole aiemmin Suomessa kuultu. Bändin on tarkoitus näyttää, miltä mielenkiintoinen popmusiikki kuulostaa parhaimmillaan.

Bändin muodostavat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola sekä Miikka Koivisto. Yhtyettä voi siis helposti kuvailla niin sanotuksi superbändiksi, sillä nämä tyypit ovat tuttuja muun muassa yhtyeistä kuten Disco Ensemble, Normal Life, Cityman, Pintandwefall, Zebra and Snake ja Solano + Profettes.

Levyn vastaavana tuottajana ja miksaajana toimi Artturi Taira. Sanoituksista yhdessä Ruusujen kanssa vastaa kirjailija Lauri Levola.

Musiikkitoimittajat kuiskuttelevat, että Ruusut on bändi, josta juuri nyt kuuluu olla kiinnostunut!