19.7.2018

Helsinki Design Weekly taipuu heinäkuussa myös radio-ohjelmaksi!

Heinäkuun 20. päivä Radio Helsinki saa taajuudelle uuden ystävän, Helsinki Design Weekly -ohjelman!

Viikottainen ohjelma käsittelee Helsinkiä designlasien läpi ja tuo studioon muun muassa ajankohtaisia muotoilijoita, graafikoita ja arkkitehtejä. Joka jaksossa myös testataan erilaisten tuotteiden ja palveluiden todellista toimivuutta.

Ohjelman tekijät ovat muotoilutoimittaja Ida Kukkapuro ja Helsinki Design Weeklyn päätoimittaja Anni Korkman. He ovat muotoiluun sekä kasvaneita, että erikoistuneita ammattilaisia, mutteivät kumpikaan muotoilijoita itse – sopivasti ulkokehällä kysymään mitä vain.

Ida Kukkapuro on toimittaja ja tuottaja. Hän kirjoittaa suomalaisiin ja kansainvälisiin muotoilualan julkaisuihin, tekee TV-ohjelmia, opettaa Aalto-yliopistossa ja on perustanut Trojan Horse -kesäkoulun. Ida rakastaa hiottuja yksityiskohtia, radiota ja viihtyy metsässä sekä merellä.

Anni Korkman on taiteen maisteri ja Helsinki Design Weeklyn päätoimittaja. Anni työskentelee laaja-alaisesti kansainvälisten muotoiluprojektien parissa ja haaveilee joskus muuttavansa majakkasaarelle. Hänen suosikkinäkymänsä Helsingissä on Hietalahden telakka.

Helsinki Design Weekly 20.7. alkaen perjantaisin klo 13–14.

Ohjelman tarjoaa Modeo.