28.6.2018

Heinäkuun aamut ovat Laura Frimanin!

Kesäaamuihin herätään heinäkuun ajan Laura Frimanin seurassa, kun Radio Helsingin aamujen Arto ja Anna viettävät ansaittua kesälomaa.

Iltapäivästä tuttu Friman ilahduttaa kuuntelijoita kesäisellä sisällöllä ja erinomaisilla musiikkivalinnoillaan. Aamuissa luvassa myös katsaus kirjallisuuskentän uutisiin, kuumimpiin uutuuskirjoihin ja suosikkiklassikoihin. Frimanin saappaisiin tiistai-iltapäivään hyppää heinäkuun ajaksi Niklas Aaltio.

Laura Friman on toimittaja ja pop-tietokirjailija, joka on toiminut muun muassa Imagen ja Helsingin Sanomien kolumnistina ja avustanut lukuisia aikakauslehtiä. Friman kuuntelee tunteikasta poppia, törkeää räppiä, lukee kirjoja ja syö ranskanperunoita.

Kuuntele Laura Frimania heinäkuun arkiaamuissa klo 8-11!

Arto ja Anna palaavat Radio Helsingin aamuihin 31.7. klo 7.