21.6.2018

Radio Helsinki pystyttää taikametsän Superwood-festareille

Superwood-festivaali tuo eturivin artistit, taiteen ja juhlan keskelle lokakuun metsämaisemaa. Vuosaarelaiseen hotelliin mahtuu tietysti myös Radio Helsinki.

Toista kertaa järjestettävä Ivana Helsingin Superwood-festivaali muuttaa Itämeren rannalla sijaitsevan Hotelli Rantapuiston tunnelmalliseksi festivaalialueeksi. Viikonlopun aikana festivaalilla esiintyvät muun muassa Agents, Color Dolor ja Astrid Swan.

Mahtavaa Superwood-ohjelmistoa täydentää tänä vuonna Radio Helsingin taikametsä. Salaisessa taikametsässä Maria Veitola ennustaa Uno-korteista, Taika Mannila paljastaa uuden musiikkiprojektinsa, Fedja Kamari syöttää Roobertin herkun tarjoamia karkkeja yleisölle ja Paskalista venyy kaksituntiseksi kummallisuudeksi, sekä paljon muuta!

Päivitämme taikametsän ohjelmistoa lisää elokuussa.

Liput ja lisätiedot tästä.