5.6.2018

Radio Helsingin Kesämökki löytyy Musiikkitalon terassilta!

Radio Helsingin DJ:t mökkeilevät Helsingin keskustassa. Tule mukaan nauttimaan musiikista ja Suomen kesästä Musiikkitalon terassille!

Radio Helsingin Kesämökin avajaisia vietetään perjantaina 25. toukokuuta klo 16-19. Avajaisperjantaina musiikkivalinnoista vastaavat taajuudelta ja Töölön Ketterästä tuttu Fedja Kamari eli DJ Handshaking sekä mediapersoona Laura Friman. Mökkivieraille tiedossa myös juomatarjouksia!

Musiikkitalon terassille voit tulla nautiskelemaan kesäpäivistä aina keskiviikosta lauantaihin. Radio Helsingin Kesämökki valtaa terassin joka torstai kello 16 alkaen. Tunnelmaa terassille ovat luomassa muun muassa Njassa, Ringa Manner (The Hearing), Veikko ”VG+” Grönroos, DJ Lord Fatty, Anna Cadia sekä monet muut. Viikkokohtaiset ohjelmat löytyvät Radio Helsingin Kesämökki -eventistä Facebookista.

Lisäksi heinäkuun aikana terassilla käynnistyy Musiikkitalon ja Alt Agencyn yhteistyönä syntynyt Laulupuilla-konserttisarja, jossa esiintyvät muun muassa Töölön Ketterä, Litku Klemetti, Pekko Käppi & K:H:H:L sekä M.

Tervetuloa Stadin mukavimpaan mökkiin!