20.4.2018

Radio Helsingin uusi ilme palkittiin Vuoden Huiput -tapahtumassa!

Radio Helsingin visuaalinen ilme palkittiin eilen järjestetyssä Grafian juhlatilaisuudessa. Kanavan uuden visuaalisen identiteetin on suunnitellut Tsto ja nettisivun suunnittelusta vastasi Tero Ahonen.

Grafian Vuoden Huiput on Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu. Radio Helsinki nappasi Kultahuippu-palkinnon identiteetti-kategoriassa kanavan uudesta visuaalisesta ilmeestä. Uudistukset julkistettiin helmikuussa 2017.

Identiteetti-Kultahuipun voittoa tuomaristo perusteli seuraavasti: ”Rohkea ja raikas ilme, joka on sisältönsä näköinen ja eroaa kilpailijoista. Niukka graafinen paletti on loputon runsaudensarvi, joka mahdollistaa visuaalisten herkkujen tarjoilun varsinaisen sisällön tueksi. Fiilistelijöiden on helppo fiilistellä.”

Radio Helsinki onnittelee myös asiakastaaan ravintola Manalaa, joka pokkasi myös Kultahuipun ääni-kategoriasta. Voittomainoksen teki tuotantoyhtiö SLP Music.

Lisätietoa ehdokkaista ja voittajista löytyy täältä.