13.2.2018

Hyvää ystävänpäivää – olet ystävien seurassa!

Alunperin antiikin Roomassa Palatinus-kukkulalle nuoret miehet koonnutta juhlaa vietetään Radio Helsingin taajuudella ja illalla G Livelabissa.

Radio Helsingissä soi ystävänpäivään sopivaa musiikkia ja Kippis!-ohjelmassa syödään suklaasydämiä lonkeron kanssa. Myös Fedja Kamari tunnelmoi päivän teeman mukaisesti. Ohjelman viimeisellä tunnilla studion ikkunat laittaa huuruun jyväskyläläinen Valentiino DJ Jese. Viidestä eteenpäin taajuudella on Njassa ja 50 ystävää.

G Livelabissa esitetään La La Land -elokuva kello 20 alkaen ja syödään herkkuja. Klubille kannattaa tulla ystävän kanssa ja jäädä pitkälle yöhön asti. Musiikista vastaa illan aikana Lieminen. Lisätietoa maksuttomasta tapahtumasta tästä.

Ystävyyttä ei kuitenkaan sovi unohtaa ystävänpäivän jälkeen. G Livelabin ja Radio Helsingin Ystäväklubin jäsenenä kaveruutta saa juhlistaa ympäri vuoden. Musiikkia ja kaupunkikulttuuria rakastavan klubin jäsenenä pääset keikoille ja muihin kulttuuririentoihin yhden pääsylipun hinnalla – muista eduista puhumattakaan! Tutustu Ystäväklubiin tästä.