24.1.2018

Tämä on Radio Espoo!

Radio Helsinki on Radio Espoo keskiviikkona 24. tammikuuta. Ainutlaatuisen, päivän mittaisen muuttumisleikin tarjoaa Ravintola Fat Lizard.

Espoo. Tuo korkeiden odotusten luvattu maa, jossa asuu kaltoin kohdeltuja, mutta nöyriä kansalaisia. Espoosta löytyy vanhaa, lainattua, sinistä ja vähän uuttakin, mutta oletko kuullut espoolaisesta perinneruoasta, merkittävästä espoolaisesta henkilöstä tai urheiluseurasta, jonka otteluun saapuu katsojia?

Espoo ansaitsee parempaa! Ravintola Fat Lizard on mukana rakentamassa Espooseen uudenlaista ravintola- ja viihtymiskulttuuria. Markkinointipäällikkö Tomi Jalkasen mukaan Suomen toiseksi suurin kaupunki kaipaa myös uutta, itsevarmempaa identiteettiä.

“Espoosta puuttuu vielä monta asiaa, eihän täällä ole omaa radiokanavaakaan, joten halusimme tehdä sellaisen, vaikkakin vain päiväksi. Yhteistyö Radio Helsingin kanssa on luontevaa, sillä Espoo mielletään nimenomaan Helsingin varjossa kasvaneeksi paikaksi. Tätä asetelmaa haluamme muuttaa. Radio Helsingissä ollaan myös ruoka- ja olutystävien seurassa, mikä sopii meille mainiosti”, Jalkanen kertoo.

Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola iloitsee Ravintola Fat Lizardin rohkeudesta.

“Radio Helsinki on formaattivapaa radiokanava, jolle heittäytyminen on luontaista. On mahtavaa olla mukana luomassa elävämpää ja ihmisläheisempää Espoota. Tämä on meille hieno keino välittää kaupunkikulttuurin ilosanomaa”, Veitola sanoo.

Päivä alkaa kello 7-11 Hyvää huomenta Espoo! -ohjelmalla, jonka ensimmäisenä vieraana on Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. Auringon noustessa Espoon peltojen ylle studioon saadaan myös Ravintola Fat Lizardin väkeä.

Otaniemen Ketterä -ohjelmassa kello 11-13 Töölön Ketterä -yhtyeen Handshaking eli Fedja Kamari valikoi loistavaa musiikkia ja sukeltaa espoolaisen identiteetin ytimeen. Kello 13-14 olutohjelma Kippis! tutustuu espoolaisiin panimoihin. Kello 14 taajuuden valtaa suomiräpin raikulipoika Edu Kehäkettunen. Edun Espoo -ohjelmassa kurkistetaan Olari-räpin sumuiseen historiaan ja pohditaan yhdessä Jussi Salonojan kanssa, onko merenrantakaupungissa urheilukulttuuria. Illan viimeiset hitaat levylautaselle asettaa Njassa, joka purkaa metropolialuetta yhdessä Mikki Kausteen kanssa.

Radio Espoo – aamusta iltaan ohjelmaa ja musiikkia Espoosta. Tule espoolaisystävien seuraan!