10.1.2018

Arto Koskelo Radio Helsingin aamuihin!

Anna Cadian seuraksi aamuihin marssii Arto Koskelo.

Radio Helsingin aamujen aamutohvelit on täytetty! Uudistuvan aamuohjelman puikkoihin hyppää Anna Cadian aamukahvikaverinakin taajuudella joulukuussa viihtynyt Arto Koskelo.

Koskelo on kirjoittanut omien sanojensa mukaan opuksia ”maistuvasta elämästä ja sen seurauksista”, juonut viiniä Maikkarin aamussa, juontanut nimikko-ohjelmaa Ylellä, tehnyt Herkuttelijat-ohjelmaa Radio Helsingin taajuudella ja toimii nyt itseoikeutetusti aamuohjelman puhuvana päänä.

Arto on kuvainraastajan luonteella siunattu paatunut nautiskelija, jonka mielestä viideskään kehno osteri ei opeta mitään. Monissa liemissä marinoitu kulttuurin sekatyöläinen on luonut mainetta viiniskenen uudistajana sekä teräväkynäisenä kirjoittajana.

Radio Helsingin aamuissa jatkaa jo tutuksi tullut Anna Cadia, radioveteraani ja vapaa taiteilija. Anna Cadia luisteli Radio Helsingin kokoonpanoon vuonna 2002 Yleisradion ja MoonTV:n armottomien toimittajamankeleiden läpi. Anna uskoo hippien vallankumoukseen ja Higgsin hiukkaseen.

Aamuissa tartutaan ennakkoluulottomasti ajankohtaisiin ja myös arkoihin aiheisiin. Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar jatkaa aamujen vakiovieraana joka toinen tiistai. Luvassa tietysti myös mahtavaa musiikkia, kaupunkikulttuuria sekä ravintolakentän ilmiöitä. Uusiin käänteisiin pääset tutustumaan parhaiten kuuntelemalla ohjelmaa sekä tietysti seuraamalla Radio Helsingin somekanavia.

Radio Helsingin aamut taajuudella arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-11.