14.12.2017

Uusi sarja Meet & Greet alkaa!

Meet & Greet antaa artisteille tilan jakaa ajatuksiaan – omalla tavallaan.

Mikä yhdistää Olavi Uusivirtaa ja Kuumaa-yhtyettä? Entä mitä näkemyksiä Graciaksella ja Cledoksella on suomiräpin tulevaisuudesta?

Uusi nettisarja Meet & Greet tuo artisteja studioon keskustelemaan keskenään ilman mitään sääntöjä. Lava on täysin heidän – vain kamerat ja nauhuri käyvät. Näe artistit ilman median luomaa vastakkainasettelua ja samanaikaisesti myös mukavuusalueidensa ulkopuolella.

Avausjaksossa nähdään suomiräpin legenda Pyhimys sekä uuden aallon nouseva tulokas Edicti. Keskustelussa he avaavat sanoituksiaan ja luovaa prosessiaan. Aiheiden määrittäminen tosin rajoittaa ymmärrystä keskustelun sisällöstä, joka on paljon enemmän kuin kysymyksiä ja vastauksia.

Jakso on nähtävissä alla ja kuultavissa podcastina täältä.