24.11.2017

Tasavalta jää tauolle – Musla palaa taajuudelle

Musla tuuraa Tasavaltaa kuuden jakson verran ja antaa myös Radio Helsingin aamuille ansaitun joululoman. Talvi on erikoistilanteiden aikaa!

Viime kesänä taajuudella ollut Musla palaa Radio Helsingin taajuudelle 1. joulukuuta. Muslan radio-ohjelmassa käsitellään samoja aiheita kuin sivustollakin eli taidetta, muotia, marttailua, hyvää ruokaa ja elämää Helsingissä. Muslan maailmaan sukelletaan jälleen Kirsikka Simbergin ja Enni Koistisen johdolla.

Musla taajuudella Tasavallan paikalla 1.-15. joulukuuta ja 12.-26. tammikuuta. Kirsikka ja Enni paikkaavat myös Radio Helsingin aamuja 18. joulukuuta alkaen – aina loppiaiseen asti. Tällöin perjantain kello 11-13 slotissa on Laura Friman.

Tasavalta palaa jälleen taajuudelle helmikuun alussa!