14.11.2017

Löydä lempikuvasi Helsingistä ja voita Lumix-kamera!

Löydä Helsinkikuvia.fi-palvelusta lempikuvasi, perustele miksi kuva hurmasi ja voita Panasonic Lumix DMC-LX100 -kompaktikamera! Kuvakilpailu järjestetään Radio Helsingin Facebook-sivulla.

Helsinkikuvia.fi-palvelussa on 45 000 valokuvaa Helsingistä ja helsinkiläisistä eri ajoilta. Kuvia voi selata, ladata ja käyttää ilmaiseksi. Tutustu palveluun tästä ja osallistu sitten kisaan Facebook-sivullamme!

Helsingin kaupunginmuseon ja Radio Helsingin yhteistyössä järjestämän kisan pääpalkintona on Panasonic Lumix DMC-LX100 -kompaktikamera. Lisäksi palkintona on kuusi Makian T-paitaa ja kymmenen lahjakorttia Helsinkikuvia.fi-julistekauppaan. Kilpailuaika on 15.11.-29.11.2017 ja kilpailu alkaa ke 15.11. klo 9.

Pääpalkinnon voittaja julkaistaan keskiviikkona 29. päivä ja muihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.