6.10.2017

Musiikki & Media valitsi Radio Helsingin Vuoden radioksi!

Radio Helsinki oli voitokas Musiikki & Media -tapahtuman palkintogaalassa.

Musiikki & Media palkitsi jälleen vuoden parhaat. Radio Helsinki valittiin Vuoden radioksi ja kanavan sisältöjohtajanakin tunnettu Maria Veitola palkittiin Vuoden mediapersoonana. Radio Helsingin musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen oli ehdolla Vuoden musiikkipäälliköksi.

Musiikki & Media on Suomen johtava musiikkialan ammattilaisille räätälöity konferenssi. Ohjelma pureutuu vuosittain tuoreisiin trendeihin, uusiin ilmiöihin ja menestystekijöihin sekä alan tulevaisuuteen.

Perjantain Industry Awards Gaalassa palkittiin menneen vuoden menestyneimmät ammattilaiset. Palkinnot ovat musiikkibisneksen ammattilaisten tunnustus niille alan toimijoille, joiden työn tulokset ovat usein tuntuvampia ja näkyvämpiä kuin tekijät itse.

Radio Helsingin toiminta siirtyi viime vuoden lokakuussa Livelaboratorio Oy:lle. Tämän myötä radio sai mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä monimuotoisen kaupunkikulttuurin sanansaattajana. Radio Helsinki sai uuden visuaalisen ilmeen ja uudet tuulet puhalsivat myös kanavan sisällössä. Samalla pidettiin kuitenkin kiinni kanavan vahvasta identiteetistä ja monimuotoisesta musiikkitarjonnasta.

Livelaboratorio Oy:n omistaa Muusikkojen liitto, joka sai Vuoden erikoispalkinnon Musiikki & Mediassa.